Wanneer ik één van mijn coachees mag gaan coachen hoop ik dat ik de gestelde verwachting op zijn minst zal waarmaken maar nog het liefst zal overtreffen.

Regelmatig krijg ik dan ook een beoordeling binnen. Voor jou is dit waardevolle info en een verdere onderbouwing dat ik wellicht ook voor jou de juiste coach zal zijn. Daarom heb ik ervoor gezorgd dat revieuws over mijn dienstverlening ook op mijn website te lezen zijn.  

Via onderstaande onafhankelijke beoordelingswebpagina's kun je beoordelingen van mijn werk als coach nalezen.

 

Eline 10 / 10 Super fijn om met Marieke en Helmie samen te werken. Het voelt echt als samen werken om coach te zijn op coach circle! Zij werken op een toffe manier aan het platform waardoor iedereen er beter van gaat worden
Tim 10 / 10 Toen ik eenmaal de stap had genomen om een coachtraject te gaan doen was het lastig om de juiste coach te vinden. Door Coach Circle had ik snel overzicht van de coaches in mijn omgeving en kon ik online een selectie maken. Fantastisch!
Monica van Triet 10 / 10 Fijn werkende website, laagdrempelig contact & uiteindelijk ook naar tevredenheid geholpen.
Kruys Antoine 10 / 10 Prettige samenwerking met Coach Circle. Twee gedreven onderneemsters die weten waar ze mee bezig zijn

 

Zakelijke coaching
Coachingstraject
Persoonlijke coaching
Persoonlijke ontwikkeling
Coaching Training
NLP Coaching