Als je doet wat je altijd deed, blijf je krijgen wat je altijd kreeg.

Een simpele zin die helaas maar al te vaak van toepassing is. Van nature verandert een mens niet graag. Vasthouden aan vertrouwde patronen heeft dan ook onze voorkeur. 
Of het nu privé is of op het werk, er komt vaak een moment in iemands leven dat het zinvol is om stil te staan bij hoe je de dingen doet. Vooral als je het idee hebt ‘vast te zitten’ of pijn ervaart. Van hieruit ontstaat de wens om het anders te gaan doen. Een goed gesprek met jezelf of met een vriend(in) of collega wil soms wel helpen om weer verder te komen, maar helaas blijkt dit vaak maar een tijdelijke oplossing.

Schakel de coach in!

Herken jij jezelf hierin? Dan is het de overweging waard om een coach in te schakelen.  Als je wilt veranderen en naar jezelf door een andere bril wilt kijken, kan ik je hier als coach in begeleiden. Behalve een ervaren coach ben ik ook een mens met een positieve en lerende levensinstelling. Of ik je nu in de persoonlijke of in de werksituatie ondersteun, als coach sta ik helemaal open voor jouw situatie. Ik heb uiteenlopende NLP technieken bestudeerd en maak gebruik van de nieuwste veranderingsmethoden waarmee ik maatwerk lever voor elke vraag. Het is voor mij een uitdaging mensen te coachen. Met passie voor het vak en het vermogen om zaken snel te signaleren dring ik adequaat door tot de kern van het probleem. Het resultaat is een effectieve en efficiënte aanpak waarover zowel mijn cliënten als zakelijke opdrachtgevers met tevredenheid spreken.

Individueel of zakelijk

Afhankelijk van de situatie en wie de vraag stelt begeleid ik zowel personal als business coachingstrajecten. Een personal coachingstraject kan vooral persoonlijk resultaat opleveren op een werkplek of thuis en maakt dat je denken en doen effectiever worden zodat je wel krijgt wat je wenst. Een business coachingstraject draagt bij aan ‘the flow’ op de werkvloer met meer begrip voor de werknemers onder elkaar, de relatie tussen medewerker en leidinggevende, en voor de persoon in kwestie zelf.

Tijd voor actie

Vind je het tijd om iets anders te krijgen dan je altijd kreeg? Neem dan contact op voor een intake gesprek en ontdek wat ik als personal coach voor je kan betekenen. 

Wil je het anders op de werkvloer? Een try-out of workshop behoort altijd tot de mogelijkheden en kan een eye-opener zijn voor wat ik als coach voor jullie bedrijf kan betekenen. 

Steeds meer bedrijven kiezen er tegenwoordig bewust voor om ‘problemen’ op de werkvloer te zien als uitdagingen. Als NLP coach laat ik de mensen hier op deze manier naar kijken. Zo haal ik het beste bij de werknemer(s) boven en haal jij het beste voor je bedrijf binnen. Tijd voor actie dus!

Voorbeelden van coachingstrajecten zijn:

  • Loopbaan coaching
  • Reïntegratie
  • Coachend leidinggeven
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Conflictmanagement
Zakelijke coaching
Coachingstraject
Persoonlijke coaching
Persoonlijke ontwikkeling
Coaching Training
NLP Coaching