Persoonlijke coaching

Waar gaat het om bij persoonlijke coaching?

"Every winner has a coach"

U wilt ook succesvol zijn in het leven en uw persoonlijke doelen halen. Maar dat is niet zo eenvoudig in deze wereld die steeds complexer wordt. Hard werken levert soms weinig op en dat geeft het frustrerende gevoel niet verder te komen. Dat veroorzaakt weer spanning en stress en soms ook medische klachten. Dan kan het goed zijn om een persoonlijke coach te zoeken die met u meekijkt en u verder helpt. Coaching draagt bij aan uw groei en het ontwikkelen van uw talenten. Persoonlijke coaching is een beproefd en ingeburgerd middel om uw functioneren te verbeteren en weer in balans te komen.

Ik ben werkzaam als persoonlijke coach en heb vanuit opgedane kennis en veel levenservaring de behoefte om anderen bij te staan in voor hen lastige situaties. Ik werk zorgvuldig, op basis van vertrouwen en met veel respect voor uw eigenheid. De sfeer waarin ik werk is open en informeel. Ik zal vragen stellen en kan goed luisteren, zaken verhelderen, problemen analyseren, emoties scheiden van feiten en met u mee voelen. Ook kan ik u nieuwe vaardigheden aanleren bijvoorbeeld in het omgaan met andere mensen of met werkdruk. Alles waar u zich ongemakkelijk over voelt in relatie tot werk en leven kan aan de orde komen.

In het coachingsproces zult u inzichten opdoen en u bewust worden van achter-gronden van zaken die spelen. Daardoor zullen oplossingen zich als vanzelf aandienen en weet u de volgende stap op uw eigen weg te vinden. U krijgt duidelijker wat uw passie is, wat u bezielt en wat uw diepere drijfveren, kwaliteiten en competenties zijn. Ook kunnen diep gewortelde belemmerende overtuigingen aan het licht komen en worden omgezet naar rationele overtuigingen. Door dit alles zult u bewuster keuzes gaan maken en uzelf meer accepteren zoals u bent. Ook neemt u meer verantwoordelijkheid voor uw eigen leven. Uw zelfvertrouwen zal toenemen. Achterliggend doel is steeds zelfmanagement: u bent in staat om in toekomstige lastige situaties adequaat te handelen.


Neem contact met mij op voor een gratis en vrijblijvend eerste of intake gesprek.

 

Terug naar overzicht
Zakelijke coaching
Coachingstraject
Persoonlijke coaching
Persoonlijke ontwikkeling
Coaching Training
NLP Coaching