Persoonlijke ontwikkeling

Zelfkennis maakt licht en wijs. Investeer in persoonlijke ontwikkeling.

We leven in een ingewikkelde en chaotische tijd. Probeert het leven ons klein te krijgen? Nee. We worden uitgedaagd om meer en voller te leven. Word ook levenskunstenaar en laat een ander jouw leven niet bepalen maar kies jouw weg en neem zelf verantwoordelijkheid. Ontplooi je talenten ten volle en leef meer vanuit je essentie.

Ik kan je op weg helpen. Hoe? Lees daar meer over op deze site. Lees ook de reacties van mensen die ik in hun kracht heb mogen zetten.

Het Enneagram biedt zelfinzicht en is een uniek model dat jou stimuleert meer te leven vanuit essentie kwaliteiten. Het doel is zelfvertrouwen vergroten en groeien naar je grootsheid, zoals je in wezen bedoeld bent. Het accent ligt dus met name op mogelijkheden om je te ontwikkelen.

Bij Persoonlijke Coaching stimuleer ik je om zelf meer de regie te nemen in werk en leven en opnieuw de balans te vinden tussen de belangen van anderen en wat jij echt zelf wilt.

Een Outplacement traject op maat is de aangewezen weg om een voor jou passende baan te vinden. Het doel is bereikt als je weer met voldoening duurzaam werkzaam bent.

Neem contact met mij op voor een gratis en vrijblijvend eerste of intake gesprek.

Terug naar overzicht
Zakelijke coaching
Coachingstraject
Persoonlijke coaching
Persoonlijke ontwikkeling
Coaching Training
NLP Coaching